Çayırköy İlkokulu

Vizyon: Doğal ve örnek çevresiyle okulumuzda önce sevgi sonra bilgi verilir anlayışı hakim kılmaktır.

Misyon: Temiz ve düzenli bir ortamda okulunu,ülkesini,içinde yaşadığı dünyayı seven, soran sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan katılımcı, iyi ahlaklı, sorumluluk sahibi,iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Sobalı
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (538)8275278

WEB - https://719349.meb.k12.tr

Adres - ÇAYIRKÖY MAH. ÇAYIRKÖY SK. ÇAYIRKÖYÜ İLKOKULU SİTESİ ÇAYIRKÖYÜ İLKOKULU BLOK NO 76 İÇ KAPI NO 1 YEŞİLYURT / MALATYA

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Sabah merkezden köye servis yapılmamaktadır. Köyden merkeze sabah ve 15.00 de servis yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 17 km